(M2) Medley 2
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Forudsætninger
Kan svømme de 4 stilarter genkendeligt (butterfly, rygcrawl, brystsvømning og crawl)

Alderen på holdet er typisk mellem 9 og 12 år

Beskrivelse
Holdet er for børn der ønsker at dyrke svømning som sportsgren og blive dygtigere til at svømme.
Leg og konkurrencer indgår i undervisningen.
Barnet videreudvikler sine tekniske færdigheder i de 4 stilarter (butterfly, rygcrawl, brystsvømning og crawl) og lærer at svømme hurtigt og effektivt.
Der bliver lagt vægt på kammeratskab og de sociale relationer.

Motoriske øvelser på land er en del af undervisningen og foregår før eller efter undervisningen i vand.
Se bemærkning ved holdtilmelding.

Der tilbydes deltagelse i diverse klubarrangementer og svømmestævner.
Svømmestævner er et tilbud til dig der synes det er sjovt at konkurrere i en sport du er god til og hvor du kan anvende det du har lært i undervisningen. Svømmestævnerne afholdes i Farum Svømmehal.
Mødetid mandag 18.15 og fredag 16.30 iført t-shirt til øvelser på land
31.08.2020
Slutdato
28.05.2021